• Rolighedsvej 2, 8600 Silkeborg

Klik på link herunder.

Lotte Sødal Rosenlind den 03-07-2014
    GLEMT TØJ INDSKOLINGSBYGNINGEN:
    Som tidligere skrevet til jer er der jo sket en fejl idet noget glemt tøj ikke har været lagt frem til gennemsyn. Men nu står alt tøj og sko ovre i Administrationsbygningen. Det vil stå her indtil fredag den 15. august, hvorefter det vil blive kørt væk. Så mangler du noget, så kom forbi.
    Kristian Toft den 27-06-2014
    Kære Forældre

Se vedhæftede sommerbrev, hvor I bl.a. kan læse om skolereformen på Vestre, computere i undervisningen, skoleovertagelse m.m. Samtidig vil jeg opfordre jer til, at holde jer orienteret på vores reformblog (se link). Alle børn møder igen til første skoledag den 11. august. kl. 9.00 til 11.45.

Rigtig god sommer til jer alle!

Kristian Toft
    Anne-Mette Tind Husted den 17-06-2014
    Traditionen tro har vi en sommerferiekonkurrence på skolebiblioteket:
    Bøgerne skal med jer ud at rejse... Tag et billede med jer selv og jeres bog et eller andet sted på jeres ferie. Kom med billedet i de første uger af det nye skoleår og vær med i konkurrencen om fine præmier.

Alle billeder bliver hængt op som udstilling i begyndelsen af det nye skoleår.

Rigtig god sommer til alle - fra skolebiblioteket

Video fra Vestre Skole