• Rolighedsvej 2, 8600 Silkeborg

Paneldebat om energi

8. årgang deltager i projekt om energi og afslutter med et brag af en debat

Nyhed billede
Vi har deltaget i et projekt i uge 50, som handlede om energi. Det kom i særlig grad til at dreje sig om de problemer, vi skaber ved ikke at tænke energieffektivt.
Dette blev afsluttet med en paneldebat i salen.
De havde i ugen produceret 2 små dokumentarfilm om energi, hvoraf den ene blev vist til paneldebatten.
Eleverne havde virkeligt lagt sig i selen for at levere et godt produkt. Vi har nogle dygtige og virkelystne elever på Vestre Skole.
Tak for en god indsats
    Anne-Mette Tind Husted den 18-12-2014
    Der er fundet to vindere i årets julekalenderkonkurrence. Stort tillykke til Mikkel P og Sara fra 3.a. Glædelig jul fra læringscenteret
    Kristian Toft den 16-12-2014

Så er vi klar med juleudgaven af nyhedsbrevet.

Denne gang kan du læse om:
    • Programmering - 7. årgang
    • Tidlig sprogstart - en del af reformen
    • EMU - Ny portal til forældre om reformen
    • Værdier - skolens værdier til debat i skolebestyrelsen
    • Julemorgensamling - 0. til 3. årg sender en julehilsen
    Klik på linket og se nyhederne på reformbloggen.

Kristian Toft
    Lotte Sødal Rosenlind den 15-12-2014
    SKOLEMAD:

Sidebenet flytter og kan i den forbindelse ikke fortsætte med at varetage skolemaden til Vestre skole.

"Skolemad Nu" har imidlertid en anden leverandør "Hos-Suss" fra Kjellerup, som overtager tilbudet.

Deres madudvalg minder meget om sidebenets, med forskellige Sandwich fra 20 til 25kr, og madpakker som kyllingespyd, pastasalat og pizza stykke med frugt.
    I kan se deres udvalg ved at gå ind på http://bestil.skolemad.nu/?skoleid=11 – Det er udvalget de leverer på Kjellerup Skole.

I kan altså fra 5. januar 2015 bestille mad samme sted som i plejer, nemlig på "Skolemad Nu".
    Vi håber, at i bliver tilfredse med den nye ordning.

Video fra Vestre Skole

• 22-12-2014
    08:30-09:30
    Juleafslutning i Mariehøj kirke. Fase 1 · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B