• Rolighedsvej 2, 8600 Silkeborg

Ny kollega

Nyhed billede
    Lotte Sødal Rosenlind den 18-08-2014
    Silkeborg Bibliotekernes efterårskatalog er nu på gaden.
    Det er det hidtil største program med mere end 200 arrangementer og læringstilbud, hvoraf størstedelen er GRATIS.
    Se programmetsilkeborgbib.dk eller hent det på DIT bibliotek.

Billetter kan købes på silkeborgbilletten.dk eller på Silkeborg Bibliotekerne i Silkeborg, Kjellerup, Gjern og Them (fra mandag 18. august.)
    Da der er begrænset antal billetter til flere arrangementer, såsom børneteaterforestillingerne og de intensive digitale kursusforløb, anbefaler vi, at du STRAKS sikrer dig dine ønskede billetter.
    Velkommen på Silkeborg Bibliotekerne i efteråret 2014!

Kristian Toft den 27-06-2014
    Kære Forældre

Se vedhæftede sommerbrev, hvor I bl.a. kan læse om skolereformen på Vestre, computere i undervisningen, skoleovertagelse m.m. Samtidig vil jeg opfordre jer til, at holde jer orienteret på vores reformblog (se link). Alle børn møder igen til første skoledag den 11. august. kl. 9.00 til 11.45.

Rigtig god sommer til jer alle!

Kristian Toft
    Lotte Sødal Rosenlind den 08-05-2014
    Vi har endnu en gang planlagt et søskendekursusforløb for skolebørn, der har søskende med særlige behov.
    Vi afvikler forløbet til efteråret 2014.
    På de to links nedenfor finder du to dokumenter:
    Folder om forløbet.
    Henvendelse omkring mulighederne for det til – Kate Juul Poulsen, tlf.: 8970 5208 eller pr. mail: videnshus@silkeborg.dk
    Ønsker du at se og læse mere om forløbet eller henvise forældres eller andres opmærksomhed på forløbet, så er vi undervejs med en hjemmeside: www.søskendekurser.dk
    Siden er lidt rå og endnu ikke helt færdigredigeret, men giver trods det et godt billede af, hvad et forløb rummer og hvilke tanker der ligger bag.

Video fra Vestre Skole

• 01-09-2014