• Vestre Skole

Ferie, ferie, ferie...

Eleverne på Vestre Skole kunne fredag d. 29. juni synge den gode gamle sommerferiesang med det velkendte omkvæd ”Ferie, ferie, ferie…”, inden de kunne gå på velfortjent sommerferie.

Nyhed billede
Traditionen tro blev skoleåret afsluttet med en fælles samling i skolegården, hvor programmet bød på to sange, en sommerferiehilsen fra skolelederen, diplomoverrækkelse og tak til elever, der har været legepatrulje for de mindste elever, og tak til eleverne som har været gåbus-chauffører siden opstarten af gåbus-konceptet i efteråret.

Eleverne sad tæt omkring lærerbandet, der spillede og sang – solen skinnede, som man kan ønske sig ved sommerferiens start – og stemningen var rigtig god.

Rigtig god sommerferie til alle.
Ingen aktuelle nyheder
    Lars Birger Sørensen den 01-07-2018
    Nyhedsbrev fra Vestre Skole - 1. juli 2018.

Rigtig god sommer til alle

Venlige solskinshilsner
    Lars Sørensen
    Lars Birger Sørensen den 28-06-2018
    Ny skolebestyrelse konstitueret på Vestre Skole

Torsdag d. 28/6 afviklede vi konstitueringsmøde, og den nye skolebestyrelse konstituerede sig.

Carsten Bo Søndergaard Pedersen blev valgt som formand, og Charlotte Hagenborg blev næstformand.

TILLYKKE med valget til Carsten og Charlotte - og TILLYKKE til Vestre Skole med en ny skolebestyrelse pr. 1. august 2018.

Vi ser frem til et godt samarbejde i skolebestyrelsen på Vestre Skole.

Venlige hilsner
    Lars Sørensen
    Lars Birger Sørensen den 06-06-2018
    Nyhedsbrev - Vestre Skole - 4. juni 2018