• Vestre Skole
    Lotte Sødal Rosenlind den 04-04-2018
    Skolebestyrelsesvalg på Vestre Skole:
    Vedlagte bilag er en gennemsynsliste over hvem vi er bekendt med har stemme- og opstillingsret til valget. Er du ikke på listen, kan du henvende dig på kontoret og blive tilføjet.
    Lars Birger Sørensen den 19-03-2018
    Skolebestyrelsesvalg på Vestre Skole - forår 2018

Tids- og procesplan for det forestående skolebestyrelsesvalg på Vestre Skole - se vedhæftede.

Brev vedr. opfordring til at stille op til skolebestyrelsesvalget - se vedhæftede.

Slides fra infomøde om skolebestyrelsens arbejde - se vedhæftede.

HUSK - Valgmøde på Vestre Skole mandag d. 7. april kl. 19.00.

Venlige hilsner
    Skolebestyrelsesformand Stig Estrup og skoleleder Lars Sørensen

Lars Birger Sørensen den 14-02-2018
    Ny kvalitetsrapport - Vestre Skole - udarbejdet i december 2017

Der udarbejdes en kvalitetsrapport for hver skole hver andet år, og den nyeste kvalitetsrapport for Vestre Skole er netop blevet udarbejdet i december 2017. (Kvalitetsrapport Vestre Skole 2016/17)

Kvalitetsrapporten tager udgangspunkt i en række forskellige resultater og evalueringer, og den giver anledning til at kigge tilbage på det forgangne år, men den lægger samtidig også op til, at man kigger fremad og lægger en plan for, hvordan man vil arbejde videre med udviklingen af skolen, forbedre resultater m.m.

Kvalitetsrapporten er dermed udgangspunkt for samarbejde og aftaler mellem Vestre Skole og skoleafdelingen i forhold til fremadrettede handleplaner for skolens udvikling.

Kvalitetsrapporten fra Vestre Skole indgår også i den fælles kvalitetsrapport for alle skoler i Silkeborg Skolevæsen.

Den nye kvalitetsrapport er vedhæftet dette opslag, men den er også at finde via skolens hjemme side under fanen:  Skolen - kvalitetsrapport.

Venlige hilsner
    Lars Sørensen

• 20-04-2018
    National test matematik · 3A