• Rolighedsvej 2, 8600 Silkeborg
  • Vestre Skole

Opslagstavlen

Kære forældre
    Rigtig god sommerferie til jer og jeres børn. Vi mødes igen mandag den 14. august kl. 9.00 i skolegården til fælles start på det nye skoleår. Vi skal også byde velkommen til Vestre Skoles nye skoleleder Lars Sørensen. Den første skoledag er kl. 9.00-12.00.
    Mange hilsner
    Lone Svejstrup
    konst. skoleleder
    Helle Præsius Busk den 01-07-2017
  • ikon
    Ansættelse - På baggrund af en god ansættelsesproces med rekordmange ansøgere er Lars Sørensen blevet valgt som Vestre Skoles nye skoleleder. Lars er i øjeblikket ansat som skoleleder på Auning Skole i Norddjurs Kommune. Lars tiltræder formelt den 1. august 2017, men vil blive budt velkommen af personalet i uge 32 og af børnene på 1. skoledag efter ferien. Lone Svejstrup er fortsat en del af ledelsen, indtil der er ansat nye pædagogiske ledere.
    Rigtig god sommer. Charlotte Ørbæk Langballe, områdeleder
    Helle Præsius Busk den 30-06-2017
    Kære forældre
    Tusind tak for et fantastisk samarbejde omkring jeres børn. Det har været en fornøjelse at lære jeres skønne, nysgerrige og engagerede børn at kende. Jeg har nydt hvert et sekund på Vestre Skole - både sammen med jer, jeres børn og fantastiske medarbejdere.
    Pas godt på skolen og hinanden.

TAK for denne gang.
    God sommer 🌞